Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesine ziyaret

Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesine ziyaret


ZONGULDAK (A.A) - Ereğlililer Derneği Başkanı Noyan Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaşı ziyaret etti.
     Odabaş, ziyarette yaptığı konuşmada, sivil toplum örgütlerinin son derece önemli olduğunu, bölgenin sorunlarının çözümünde bir köprü görevi yerine getirdiklerini söyledi.
     Ereğlililer Derneğinin iyi bir yönetiminin bulunduğunu ve sendika olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Odabaş, Koltuklar gelip geçicidir. Önemli olan aldığın görevi başarıyla yerine getirmektir. Hatalar, eksikler mutlaka olabilir. Önemlisi hata ve eksiklikleri onarmak ve yarınlara daha umutla bakabilmektir dedi.
     Keskin, amaçlarının ilçenin sorunlarının çözümünde ortak hareket etmek olduğunu belirterek, Derneğimizi toplumun her kesimiyle kucaklaşan ve üye sayısını gün geçtikçe arttıran bir sivil toplum örgütü haline getirme hedefinde emin adımlarla ilerliyoruz. Türk Metal Sendikasına bize gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER