Türk Eğitim

Türk Eğitim-Senden kitap okuyan öğrencilere ödül (Fotoğraf)


NEVŞEHİR (A.A) - Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, İl Halk Kütüphanesinde yıl içinde en çok kitap okuyan öğrencilere altın, kitap ve Türk bayrağı hediye etti.
     Sendika binasındaki törende konuşan Şube Başkanı Mustafa Uğur, sendika olarak ilkokul, ortaokul, lise ve dengi kurumlarda öğrenimlerini sürdüren öğrenciler arasında kitap okuma alışkanlığını teşvik etmek amacıyla bu etkinliği 9 yıldır düzenlediklerini söyledi.
     Eğitimle ilgili her konunun şubelerinin çalışma alanına girdiğini belirten Uğur, Ülkemizin geleceğinin teminatı olan gençlerin başarılı çalışmalarını desteklemek ve hediye ile taçlandırmak bizim görevimiz. 9 yıldır sürdürdüğümüz bu etkinliğimizin ilimizde eğitim gören diğer gençlere de örnek olması en büyük arzumuzdur. Öğrencilerimizi ve onları destekleyen ailelerini, öğretmenlerini bir kez daha tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.
     İl Halk Kütüphanesi verilerine göre, en çok kitap okuyan 19 Mayıs İlkokulu öğrencisi Berkay Kılınç, Altınyıldız Koleji öğrencisi Nurettin Duymuş ve H. Avni İncekaralar Fen Lisesi öğrencisi Muhammet Özleşmişe, altın, Kınalı Kuzular kitabı ve Türk bayrağı hediye edildi.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Mustafa Yıldız

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER