Türk Eğitim

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Dilber: Vakfıkebirde maç seyretmeye giden öğretmen arkadaşımıza bir trafik polisince kafa atılmış ve darp edilmiştir


TRABZON (A.A) - Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Coşkun Dilber, Vakfıkebirde maç seyretmeye giden öğretmen arkadaşımıza bir trafik polisince kafa atılmış ve darp edilmiştir dedi.
     Dilber, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, şiddetin toplumda hızla yayılmaya başladığını öne sürerek, en son yapılması gereken davranışların artık ilk önce yapılır hale geldiğini savundu.
     Vakfıkebirde öğretmenlik yapan Kadir Canın polisin yaptığı bir uygulama esnasında darp edildiğini ve ve kendisinin şikayetçi olduğunu iddia eden Dilber, Vakfıkebirde maç seyretmeye giden öğretmen arkadaşımıza bir trafik polisince kafa atılmış ve darp edilmiştir. Bu durumu şiddetle kınıyoruz. Vakfıkebir Devlet Hastanesinden durumla ilgili rapor alan arkadaşımız, konuyu adli makamlara da taşımıştır. İlginç olan ise arkadaşımızın, şikayet için karakola gittiğinde yaklaşık 5 saat süreyle bekletilmesidir diye konuştu.
     Yaşanan olaylar nedeniyle yetkililerin gerekli çalışmayı yapacaklarından emin olduklarını ifade eden Dilber, Başımız her sıkıştığında yanımızda bulduğumuz polis teşkilatımızın, birkaç kişinin sergilediği tavırlar nedeniyle gözümüzdeki itibarı elbette değişmeyecektir dedi.
     Toplantıda, Dilberin yanında yer alan ve darp edildiği iddia edilen Can ise herhangi bir açıklamada bulunmadı.
    
     Muhabir: Burak Altunöz
     Yayıncı: Asena Akçay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER