Türk bayrağı ve toprak Tekirovaya getirildi

Türk bayrağı ve toprak Tekirovaya getirildi


ANTALYA (A.A) - Zaferin Zirvesinden Antalyanın Zirvesine adı altında Tekirova Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliğin bu yıl 5incisi yapıldı.
     Tekirova Belediyesinin Büyük Taarruzun 90ıncı yıl dönümü nedeniyle düzenlediği Zaferin Zirvesinden Antalyanın Zirvesine adlı etkinliğinin 5incisi Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanında düzenlenen bayrak ve toprak teslim töreni ile başladı.
     Törene katılan Tekirova Belediye Başkan Vekili Abdullah Başkurt ve Tekirovalı şehit er Hasan Yılmazın babası Hüseyin Yılmaz şehitlerin kanları ile sulanmış kutsal toprağı ve bayrağımızı Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlundan teslim aldı.
     Tekirovada Zafer Bayramı etkinlikleri, 30 Ağustos Perşembe günü Tekirova Kültür Merkezi Meydanı tören alanında bayrağın ve kutsal toprağın Tekirovalı şehit er Hasan Yılmazın babası Hüseyin Yılmaz, 08.45 çelenk koyma töreninde Başkan Yusuf Ürasa teslim edecek.
     Daha bayrak gençler eşliğinde Tahtalı Dağı zirvesine götürülerek göndere çekilecek. Tahtalı Dağı zirvesinden Escape paragdaling firması Türk bayrakları ile zirveden atlayış gösteri yapacaklar.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Türk bayrağı ve toprak Tekirovaya getirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER