Turizm Haftası

Turizm Haftası -Düzce Valisi Yılmaz: -İlgi odağı haline gelen Düzcemiz, Düzce sevdalılarıyla markalaşacaktır


DÜZCE (A.A) - Turizm Haftası programında konuşan Düzce Valisi Adnan Yılmaz, "İlgi odağı haline gelen Düzcemiz; Düzce sevdalılarıyla markalaşacaktır" dedi.
     Yılmaz, "Coğrafi konumu Sayın Başbakanımızın işaret ettiği gibi dört mevsimi yaşaması sonucu bir turizm cenneti ve barındırdığı turizm potansiyeli ile Türkiyenin cazibe merkezlerinden biri olan Düzcenin, her geçen yıl doğal ve kültürel zenginlikleriyle daha fazla turist çektiğine işaret etmiştir. İlgi odağı haline gelen Düzcemiz, Düzce sevdalılarıyla markalaşacaktır" diye konuştu.
     Turizm Haftası açılış töreni Akçakoca Turizm Meslek lisesinin halk oyunları gösterisi ile devam etti.
    
     -Vali Yılmaz, Geleneksel Rafting Organizasyonuna Katıldı
    
     Düzce Valisi Yılmaz, MÜSİAD Düzce Şubesi tarafından düzenlenen üçüncü geleneksel Rafting Organizasyonuna katıldı.
     Ailelerle yapılan kahvaltının ardından, raftingciler botlarını Vali Yılmaz ve Milletvekili İbrahim Korkmazın yardımı ile suya indirdiler.
     Düzcenin turizmde layık olduğu seviyeye ulaşması için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Yılmaz, hazırlanan eylem planını bu yıl uygulamaya koyacaklarını söyledi.
     Öte yandan Vali Yılmaz, Cumayeri Dokuzdeğirmen köyünü ve buradaki rafting tesislerini de ziyaret etti ve tesisler hakkında bilgi aldı.
    
     -Vali Yılmaz Efteni Otelde incelemelerde bulundu-
    
     Düzce Valisi Adnan Yılmaz, beraberindeki heyetle birlikte Efteni Otelde incelemelerde bulundu.
     Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Gölyaka Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ve Gölyaka Belediye Başkanı Nihat Çelik; Afyon Oruçoğlu Termal Otel Sahibi Mert Oruç ve Genel Koordinatör Aydın Güneş ile beraber Gölyaka Efteni Otelde incelemelerde bulunan Yılmaz ardından Güzeldere Şelalesi ve Kültür Parkı ziyaret ettiler.
    
     Muhabir: Barış Zengin
     Yayıncı: Atakan Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER