Turgutlu Belediyesinden Ahmetli Belediyesine destek

Turgutlu Belediyesinden Ahmetli Belediyesine destek


MANİSA (A.A) - Turgutlu Belediyesinin yeni aldığı morglu cenaze araçları, süpürme makinesi, silindir, törenle teslim alındı. Belediye 2007 model cenaze nakil aracını ise Ahmetli Belediyesine hibe etti.
     Turgutlu Belediyesi önünde düzenlenen törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Serhat Orhan "İlçemiz belediyesi olarak çevremize ve şehir merkezimize daha çok hizmet için sürekli araç parkımızı genişletiyoruz ve çoğaltıyoruz. Kardeş ilçe belediyemize ihtiyacı olan cenaze araçlarımızdan birini hibe ediyoruz. Bir hibe ediyoruz. 5 yeni aracımızı hizmete sokuyoruz" dedi.
     AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş da zekat verildikçe malın çoğaldığına işaret ederek "Görüldüğü gibi yenileri doğdu. Ahmetli Belediyesi kardeş belediye. Ahmetli Belediye Başkanı bana cenaze aracı ihtiyacı olduğunu söyledi. Ben de Serhat Beye konuyu aktardım. O da kırmadı Allah razı olsun. Turgutlu Belediyesine ait bir cenaze aracını hibe etti. Sağ olsun. Yeni araçlar hem Ahmetliye hem de Turgutlu Belediyesine hayırlı olsun. Araçları kullanacak arkadaşlara da kazasız belasız günler diliyorum" diye konuştu.
     Törende Ahmetli Belediyesine bir cenaze aracı hibe edilirken, hizmete başlayan ve yeni alınan araçların anahtarları ilgili birim amirlerine verildi.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Turgutlu Belediyesinden Ahmetli Belediyesine destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER