Tunceliden kısa kısa

Tunceliden kısa kısa -Ben Başardım Sıra Sende projesi


TUNCELİ (A.A) - AK Parti Tunceli Kadın Kolları Başkanı Yıldız Güngör, Başbakanın eşi Emine Erdoğanın katılımıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Siirtte gerçekleşecek Ben Başardım Sıra Sende projesinde 7 bölgeden 7 başarılı kadının seçileceğini belirtti.
     Güngör, proje kapsamında Tuncelide de başarılı kadınların tespit edilmesi için çalışma yürüttüklerini belirterek, Tunceliden Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Fidan Aydının ismini parti genel merkezine bildirdiklerini söyledi.
     Proje hakkında bilgi veren Güngör, Zoru başarmış, ayakta durmaya çalışan kadınlarımızı öne çıkarmak ve topluma örnek olmuş kadınların Ben Başardım Sıra Sende sloganıyla diğer kadınlarla beraber güç ve ivme kazanmalarını sağlamak için Kadın Kolları Genel Başkanlığımız tarafından böyle bir proje hazırlandı diye konuştu.
     81 ilde belirlenen kriterler çerçevesinde 81 kadının seçileceğini dile getiren Güngör, ilk etapta 7 bölgeden 7 kadının belirleneceğini aktardı. Türkiye genelinde belirlenen başarılı kadınların bilgilerinin genel merkeze gönderileceğini belirten Güngör, her bölgeden bir başarılı kadının seçileceğini kaydetti.
    
     -Tuncelide e-imza seminerleri sona erdi
    
     Tunceli Milli Eğitim Müdürlüğünün e-imza uygulamaları hakkında çalışanlara yönelik düzenlediği eğitim seminerleri sona erdi.
     İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 19-21 Şubat 2013 tarihleri arasında düzenlenen elektronik imza (e-imza) uygulamaları eğitim seminerinin sona erdiği belirtildi.
     Açıklamada, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mustafa Aslanoğlu, Mehmet Şirin Çelik, İl Denetmenleri Başkanı Murat Yıldırım, Şube Müdürü Ali Ekber Küçük, şef ve memurların katıldığı seminerlerde MEBBİS Ağ Yöneticisi Bülent Tosun tarafından elektronik imza, temel kavramlar ve işleyişi hakkında bilgiler verildiği kaydedildi.
    
     Muhabir: Fatma Çıray / Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Tunceliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER