TÜMSİAD üyeleri, MHP İl Başkanı Erzini

TÜMSİAD üyeleri, MHP İl Başkanı Erzini ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) yeni İl Başkanı Mustafa Erzini makamında ziyaret etti.
     TÜMSİADdan yapılan açıklamaya göre, TÜMSİAD Genel Sekreteri İsmail Kahveci, Başkanvekili Kemal Öz ve beraberindeki heyet Erzine yeni görevi için hayırlı olsun dileğinde bulundu.
     Erzin de TÜMSİAD yöneticilerini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Gaziantepe hizmet noktasında sivil toplum kuruluşlarıyla siyasi partilerin bir farkının olmadığını ifade eden Erzin, TÜMSİAD hiçbir bağımlılık göstermeden hizmet etme konusunda çok başarılı. Önemli olan Gaziantep için bir şeyler yapabilmek. Ancak siyasetçiler ile sivil toplum kuruluşlarının bir noktadan sonra görev alanları farklı. İşte bu hususta STKlar siyaset alanına girmemeli, siyaset ise STKların alanına girmemeli görüşlerini dile getirdi.
     Erzin, yeni yönetimin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     TÜMSİAD Genel Sekreteri İsmail Kahveci de dernek olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını vurgulayarak, kente hizmet noktasında bütün siyasi partilerle işbirliğine hazır olduklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Gaziantep
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber TÜMSİAD üyeleri, MHP İl Başkanı Erzini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER