TÜMSİAD Osmaniye Şubesi Başkanı Özkardeş:

TÜMSİAD Osmaniye Şubesi Başkanı Özkardeş: Türkiyenin 500 büyük sanayi kuruluşu arasında ilk kez Osmaniyeden bir firmanın yer alması bizi mutlu etti


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Tüm Sanayici ve iş adamları Derneği (TÜMSİAD), Şubesi Başkanı Murat Özkardeş, Türkiyenin 500 büyük sanayi kuruluşu arasında ilk kez Osmaniyeden bir firmanın yer almasının kendilerini mutlu ettiğini bildirdi.
     Özkardeş, yazılı açıklamasında, İstanbul Ticaret Odasının açıkladığı listede Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yatırım yapan Yolbulan Baştuğ Metalurji Sanayi A.Şnin, 39. sırada yer aldığını belirtti.
     Osmaniyenin, Türkiyenin en önemli sanayi ve ihracat merkezi haline geleceğine inandıklarını kaydeden Özkardeş, Osmaniyeden bir firmanın Türkiyenin 500 büyük sanayi kuruluşları arasından yer almasının şehirdeki iş adamlarına güç ve şevk verdiğini kaydetti.
     Özkardeş açıklamasını şöyle sürdürdü:
     Osmaniye için sanayi ve ticaret alanında dün hayalini kurduğumuz pek çok olay, bugün gerçek oldu. Organize Sanayi Bölgesi ilimizin adeta kalkınma lokomotifi oldu. OSBye yatırım yapmak isteyen iş adamlarımıza moral veren bu başarı adeta teşvik niteliğinde olacak. Osmaniyeli iş adamları olarak, İstanbul Ticaret Odasının (İTO) açıkladığı listede, OSBde yatırım yapan Yolbulan Baştuğ Metalurji Sanayi AŞ firması ile gurur duyduk. Bu başarının, önümüzdeki zaman dilimlerinde diğer firmalara da yansıyacağını ve şehrimizin bir sanayi şehri olma yolunda büyük adımlar atacağına inanıyoruz.
     Özkardeş, Osmaniyeli iş adamlarının, OSBde büyük sanayi yatırımları yapacağına inandığını da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman/Mutlu Bozdağ/Aycan Demirel
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber TÜMSİAD Osmaniye Şubesi Başkanı Özkardeş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER