TTSOdan vatandaşlara gıda ve giyecek yardımı

TTSOdan vatandaşlara gıda ve giyecek yardımı


TUNCELİ (A.A) - Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), 930 aileye yapacağı gıda ve giyim yardımlarına başlandığını bildirdi.
     TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Cengiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 yıldır esnafa ve Tunceli halkına hizmet etmeye devam ettiklerini belirtti.
     Son üç yılda il merkezi ve ilçelerde yardıma muhtaç vatandaşlara Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin katkısıyla 120 bin lira tutarında gıda ve giyecek yardımında bulunduklarını ifade eden, Cengiz, Oda olarak asli görevlerimizin dışında yardıma muhtaç vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize destek olmak amacıyla son 4 yıldır gıda ve giyecek yardımları yapıyoruz. Bu yılda 930 aileye ve ihtiyaç sahibi öğrencilere 50 bin lira tutarında gıda yardımlarımına başladık. Kısa sürede de öğrencilerimize giyecek yardımında bulunacağız. Bu yardımla, yardım tutarı toplam 170 bin lira olacak diye konuştu.
     Cengiz, köylere dönüş ortamının sağlanması, Devlet ve özel sektörün yatırımlar yapması durumunda bu tür yardımların dağıtımına ihtiyaç olmayacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Haydar Toprakçı
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber TTSOdan vatandaşlara gıda ve giyecek yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER