TTNET İnternet Eğitim Tırı İzmir Fuarında

TTNET İnternet Eğitim Tırı İzmir Fuarında


İZMİR (A.A) - TTNET tarafından internet eğitiminin yaygınlaştırılması amacıyla oluşturulan İnternet Tırı, 81. İzmir Enternasyonal Fuarında (İEF) faaliyetlerini sürdürüyor.
     TTNETten yapılan yazılı açıklamada İnternetle Hayat Kolay Projesi kapsamında İzmirde faaliyetlerine devam eden eğitim aracının 81. İEFde Uzun Havuz yanındaki bölümde fuar ziyaretçilerini kabul ettiği belirtildi.
     Tırda ziyaretçilere proje ve araçta verilen eğitimler hakkında bilgi verildiği, yeni eğitim programları için fuar katılımcılarından taleplerin alındığı ifade edildi.
     Açıklamada Çiğlide 21 Mayıs 2012de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırımın yaptığı açılışla başlayan eğitimler kapsamında bugüne kadar 253ü kadın, 198i erkek ve 358-i çocuk olmak üzere toplam 809 kişinin katıldığı ifade edildi.
    
     -12 yaşını dolduran herkes katılabiliyor-
    
     TTNET Eğitim Tırı içerisinde oluşturulan 25 kişilik sınıfta her bireyin kullanımına ayrılmış diz üstü bilgisayarlarla verilen derslerde katılımcılara internet, Facebook, Twitter, görüntülü konuşma ve internette alışveriş gibi konularda eğitimler veriliyor.
     İnternetle daha önce tanışmamış kişilere internet eğitimi verilmesi hedeflenen projeye, okuma ve yazma bilen, 12 yaşını doldurmuş herkes başvurabiliyor. Eğitimlere katılmak isteyenlerin başvuruları, bulundukları bölgedeki mahalle ve köy muhtarlıkları, TTNET satış ofisleri, İzmirde belirlenen sivil toplum örgütleri ve kadın kuruluşları tarafından kabul ediliyor.
    
     Muhabir: Tolga Albay / Bahri Okumuş
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber TTNET İnternet Eğitim Tırı İzmir Fuarında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER