TTNET eğitim tırı İzmirde

TTNET eğitim tırı İzmirde -Evka 5de yapılan eğitimlere oyuncu Gupse Özay katıldı


İZMİR (A.A) - TTNETin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı himayesinde başlattığı "İnternetle Hayat Kolay" projesi kapsamında Evka 5te internet eğitimi veriliyor.
     TTNETin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında İzmirin Çiğli ilçesinde yapılan eğitimlere Yalan Dünya dizisinin oyuncusu Gupse Özay da katıldı.
     Özay, internetin önemini ve hayatındaki yerini kendine has eğlenceli üslubuyla anlattı. Özayın konuşması dinleyen katılımcılar, bol bol güldü.
     İzmirli olarak, bu projenin bir parçası olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Özay şunları söyledi:
     "İnterneti kullanabilmek, günlük hayatımızın olmazsa olmaz konularından biri haline geldi. TTNETin, herkesi internetle buluşturmayı amaçlayan "İnternetle Hayat Kolay" projesiyle önemli bir konuya öncülük ettiğini düşünüyorum. İnternetin kariyerimin şekillenmesinde de önemli bir rolü var. Bulunduğum noktaya giden yolların ilk adımlarını internet üzerinden attım. Dolayısıyla internetin sunduğu dijital dünyaya kişisel olarak ayrı bir önem veriyorum. TTNETe bu değerli sosyal sorumluluk projesi için hem bir İzmirli hem de Türkiyenin bilgi toplumuna dönüşmesini isteyen bir vatandaş olarak teşekkür ederim."
     "İnternetle Hayat Kolay" projesi kapsamında, İzmirin farklı bölgelerinde, daha önce internetle tanışmamış kişilere eğitim verilecek.
     TTNET eğitim tırında eğitim almak isteyenlerin, mahalle muhtarlıkları, TTNET satış ofisleri, sivil toplum örgütleri ve kadın kuruluşları aracılığıyla başvuru yapması gerekiyor. Projede, uzman eğitmenler eşliğinde interneti anlama ve öğrenme derslerinin yanı sıra teknolojideki son gelişmeler, Facebook, Twitter gibi sosyal ağlar, Skype gibi görüntülü haberleşme platformları, internette alışveriş ve güvenlik gibi konularda eğitim veriliyor. Bir hafta içinde 10 saatlik programı tamamlayanlar sertifika almaya hak kazanıyor.
    
     Muhabir: Hüseyin Bağış
     Yayıncı: Sabri Çelebioğlu
<< Önceki Haber TTNET eğitim tırı İzmirde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER