TTK yeni tahkimat sistemi satın alacak

TTK yeni tahkimat sistemi satın alacak -Kurum, maden ocaklarında kullanılmak üzere ihaleyle 58 bin 250 adet domuzdamı denilen hazır ahşap tahkimat malzemesi alımı yapacak


ZONGULDAK (A.A) - Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), maden ocaklarında kullanılmak üzere ihaleyle 58 bin 250 adet domuzdamı denilen hazır ahşap tahkimat malzemesi alımı yapacak.
     Kuruma bağlı Armutçuk, Kozlu, Üzülmez, Karadon ve Amasra Müessese müdürlükleri ocaklarında kullanılmak üzere toplam 58 bin 250 adet hazır ahşap domuzdamı (dikdörtgen veya kare prizma şeklinde tavanı tutan tahkimat sistemi) alımına yönelik ihaleye ilgili en son teklifler, 17 Ekim 2012ye kadar kabul edilecek.
     İhale teknik şartnamesine göre, hazır ahşap domuzdamı malzemeleri meşe ve kayın cinsi ağaçlardan imal edilecek, malzemede kırıklık, çürüklük, kurt deliği ve çatlaklar bulunmayacak.
     Meşe cinsi ağaç için 2012 yılı, kayın cinsi için 2012 eylül ayı ve sonrasında kesilmiş ağaçlardan alım yapılacağı belirtilen şartnamede, malın teslim miktarlarının müesseselerin ihtiyacına göre değişebileceği bildirildi.
     Şartnamede, teslim işinin 2013 sonuna kadar tamamlanması gerektiği kaydedildi.
    
     Muhabir: Erdinç Aksoy/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber TTK yeni tahkimat sistemi satın alacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER