Trafik kurallarına uyanlara hediye verildi

Trafik kurallarına uyanlara hediye verildi -Kütahyanın Gediz ilçesinde, trafik kurallarına uyan sürücülere, tarhana, tahta kaşık, araç bakım spreyi ve çakmak hediye edildi


KÜTAHYA (A.A) - Gedizde, Karayolu Trafik Güvenliği Haftası etkinlikleri kapsamında trafik kurallarına uyan sürücülere, Gediz tarhanası, tahta kaşık, araç spreyi ve çakmak hediye edildi.
     İlçede düzenlenen etkinlikler kapsamında, Cumhuriyet Caddesinde öğrencilerin katılımıyla bisiklet yarışı yapıldı, kent giriş çıkışlarında görevli polis ve jandarma ekiplerince trafik kurallarına ilişkin bilgilerin yer aldığı broşürler dağıtıldı.
     Daha sonra, trafik kurallarına uyduğu gözlenen ve kent girişinde durdurulan sürücülere, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Hacı Çağlar, İlçe Trafik Büro Amiri Komiser Yardımcısı Zekeriya Yazan ve jandarma başçavuş Lokman Albayrak tarafından Gediz tarhanası, tahta kaşık, araç bakım spreyi ve çakmak hediye edildi.
     Kontrol amacıyla durdurulduklarını zanneden ve sürücü belgesiyle araç ruhsatını polis ekiplerine vermeye çalışan sürücüler, hediye verilmesine şaşırdı. Sürücüler, kaymakam Çorumluoğlu ve beraberindekilere teşekkür etti.
     Karayolu Trafik Güvenliği Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilçenin işlek caddelerine, Yollar Sevgi Bağlarımız Olsun, İçimizdeki Trafik Canavarını Durduralım, Lütfen Emniyet Kemerinizi Takınız, Alkollü Araç Kullanmak, Azraile Davetiye Çıkarmaktır, İçki Öldürür, İhmal Söndürür, Dikkat Güldürür, Duran Araçların Ön ve Arkalarından Ani Olarak Yola Çıkmayınız yazılı pankartlar asıldı.
     (MA-SDT-DA-SFD)
<< Önceki Haber Trafik kurallarına uyanlara hediye verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER