Trabzonspor, geçen sezona göre iyi başladı

Trabzonspor, geçen sezona göre iyi başladı -Geçen sezon ligin ilk 2 haftasında 1 puan elde eden bordo-mavililer, bu sezon aynı dönemde 4 puan topladı


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Sanica Boru Elazığsporu sahasında 2-0 yenerek puanını 4e yükselten Trabzonspor, geçen sezona oranla iyi bir başlangıç yaptı.
     Geçen sezon ligin ilk 2 haftasında 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 1 puan elde edebilen bordo-mavililer, bu sezon aynı dönemde 1 galibiyet ve 1 beraberlik ile 4 puan toplandı.
     Bu sezon 1-1lik Kardemir Karabükspor ve UEFA Avrupa Ligindeki 0-0lık Videoton beraberliğiyle eleştirilen bordo-mavili takım, ligde 2. hafta sonunda lider Fenerbahçe ile aynı puanda 3. sırada kendine yer buldu.
     Geçen sezona deplasmanda 1-1lik Manisaspor beraberliği ile başlayan, ikinci haftada sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespora 1-0 mağlup olan Karadeniz ekibi, ilk 2 haftayı 14. sırada tamamlamıştı.
    
     -Şakar: Oyuncularımıza güveniyoruz-
    
     Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir kadrolarının bulunduğunu ve oyuncularına güvendiklerini söyledi.
     Ligin henüz başında olduklarını ifade eden Şakar, Ligde iki hafta sonunda 6 puan alan bir takım yok. Aldığımız 4 puan iyi bir başlangıç sayılabilir. İlerleyen haftalar ligdeki durumumuz açısından daha belirleyici olacak. Biz teknik heyetimize, oyuncularımıza güveniyoruz. İyi bir kadromuz var dedi.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonspor, geçen sezona göre iyi başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER