Trabzonsporda olağanüstü genel kurula doğru

Trabzonsporda olağanüstü genel kurula doğru -Medical Park Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Usta, 3 Mayısta başkanlığa adaylığını açıklayacak


TRABZON (A.A) - Trabzonsporda, mayıs ayında gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurul öncesi Medical Park Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, adaylığını açıklayacağını bildirdi.
     Olağanüstü genel kurul kararının ardından Trabzona gelen Usta, basın mensuplarıyla bir otelde sohbet toplantısı yaptı. Usta, burada yaptığı konuşmada, Trabzonspor markasını ayağa kaldırmak için çok çalışacaklarını, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında herkesin gurur duyacağı bir takım oluşturmak için her şeyi yapacaklarını belirtti.
     Usta, başkan adaylığı ilgili 3 Mayıs Cuma günü geniş kapsamlı bir toplantı düzenleyeceğini ve resmi olarak adaylığını o toplantıda açıklayacağını kaydetti.
     Trabzonspor Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 15-16 Mayısta yapılacak. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde, genel kurul 25-26 Mayısta gerçekleştirilecek.
     Bordo mavili kulübün genel kurulu öncesinde İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ve Emre Aksoy, başkanlığa aday olduklarını açıklamıştı.
    
     Muhabir: Zafer Sel / Selçuk Kılıç / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Trabzonsporda olağanüstü genel kurula doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER