Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlunun mahalle ziyaretleri

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlunun mahalle ziyaretleri


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Değirmendere Mahallesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.
     Gümrükçüoğlu, Sülüklü Mezarlığına ayrılan yol kavşağı ile Erzurum Yoluna dönen kavşağın genişletme çalışmalarının başladığını belirtti.
     Değirmendere Mahallesindeki sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması için gayret gösterdiklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, Sizlerin her zaman gündeme getirdiği eski hayali garaj trampa şeklinde değiştirilecek ve buradaki sıkıntı ortadan kalkmış olacak. Diğer bir çalışmamız Sülüklü Mezarlığına ayrılan yol kavşağı ile Erzurum Yoluna dönen kavşağın genişletilmesidir. Yaptığımız proje çalışmasına göre Sülüklü Mezarlığından gelen yol Çimento Fabrikasının yanından inip limanın önünden geçecek. Yani sahille buluşmuş olacak diye konuştu.
     Gümrükçüoğlu, projeye belediye ve Karayolları mühendisleri tarafından çalışıldığını kaydederek, Aynı şekilde Erzurumdan gelen yolun duble yol yapılması, Rize Caddesi ile kesiştiği kavşağın düzenlenerek sahildeki otoyola kavuşturulması projesi çalışmaları da devam ediyor. 2017 yılına kadar bitirilmesi planlanan bu çalışmalarla Değirmenderenin soluk alması sağlanmış olacaktır dedi.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlunun mahalle... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER