Trabzondaki trafik kazası

Trabzondaki trafik kazası -Antrenmana giderken geçirdiği kazada ağır yaralanan futbolcu Hacıhamzaoğlunun, yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor


TRABZON (A.A) - Trabzonda dün meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Bank Asya 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzonun A2 takım oyuncusu Burak Hacıhamzaoğlunun (17) Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesindeki tedavisi sürüyor.
     Yomra ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra takımının antrenmanına gitmek için bindiği dolmuşun Üniversite Mahallesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri kavşağında meydana gelen zincirleme kazaya karışması sonucu ağır yaralanan Hacıhamzaoğlunun sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
     KTÜ Farabi Hastanesi Organ Nakli Koordinatörlüğünde görevli Prof. Dr. Murat Topbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hacıhamzaoğlu için kritik sürecin devam ettiği belirterek, Hastanın beyin ölümünün gerçekleştiğini söyleyebilmemiz için heyet kurul raporunun çıkması gerekiyor. Şu an için de bunu söyleyemem, çünkü henüz karar çıkmadı dedi.
     1461 Trabzonun A2 takım antrenörü Sinan Akçay, Hacıhamzaoğlunun kazada ağır yaralanması dolayısıyla çok üzgün olduklarını söyledi.
     Hacıhamzaoğlunun antrenmana gelmek için bindiği dolmuşun kazaya karışması sonucu ağır yaralandığını ifade eden Akçay, Kaza, antrenmana 10 dakika kala meydana geldi. Burak çok yetenekli, becerikli ve efendi bir oyuncu. Takım olarak yaşananlardan dolayı çok üzgünüz diye konuştu.
    
    
     -Dualarımız Burakla-
    
     Trabzonspor Kulübünün internet sitesinde, Burak Hacıhamzaoğlunun yaralanması dolayısıyla mesaj yayımlandı.
     Dualarımız Burak ile başlığıyla yayımlanan mesajda, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine antrenman için giderken meydana gelen zincirleme trafik kazasında ağır yaralanan 1461 Trabzon A2 takımı oyuncusu 1995 doğumlu Burak Hacıhamzaoğlunun sağlığına kavuşmasını diliyoruz ifadesine yer verildi.
     Üniversite Mahallesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri kavşağında dün 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında Hacıhamzaoğlu ile birlikte 12 kişi yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç / Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzondaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER