TOKİ konutlarında kura heyecanı

TOKİ konutlarında kura heyecanı -Aksarayda TOKİ tarafından alt gelir grubuna yönelik yapılacak 520 adet konutun kura çekilişi yapıldı


AKSARAY (A.A) - Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Aksarayda alt gelir grubuna yönelik yapılacak 520 adet konutun kura çekilişi yapıldı.
     Atatürk Spor Salonunda 520 konut için düzenlenen kura törenine, Aksaray Vali Vekili Mehmet Mızrak, Belediye Başkanı Nevzat Palta, AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, TOKİ yetkilileri ile ev sahibi olmak isteyen 2 bin 824 kişi katıldı.
     Aksaray Belediye Başkanı Palta, yaptığı konuşmada, TOKİ tarafından Aksaray merkezde bugüne kadar toplam 3 bin 76 konut yapıldığını söyledi.
     Belediye ve TOKİ işbirliği ile daha önce alt gelir grubuna yönelik 780 konutun yapıldığını ifade eden Palta, Özellikle ihtiyaç sahibi, evi olmayan alt gelir grubundaki insanlarımız için bir ev sahibi olmak çok önemli. Bu açıdan ben başta Sayın Başbakanımız olmak üzere emeği geçen herkese, eski TOKİ Başkanımız Erdoğan Bayraktar beye, şu anki TOKİ başkanımıza ve herkese yürekten teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     -520 konut için 2 bin 824 başvuru-
    
     Palta, 520 konut için 2 bin 824 başvuru yapıldığını belirterek, Kura sonunda sevinenler ve üzülenler olacak ama inşallah TOKİ projeleri Aksarayda devam edecek dedi.
     Alt gelir grubu için 2+1 olarak 652 konutun daha yapılacağı müjdesini veren Palta, İnşallah bunda çıkmayana onda çıkar, onda çıkmayana bir başkasında çıkar. Üzülmemek lazım. Bunu nasip olarak değerlendiriyorum ifadelerini kullandı.
     Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Mızrak, Belediye Başkanı Palta ve AK Parti İl Başkanı Yıldırıcı ilk kura çekilişini yaptı.
     Daire almaya hak kazananlar büyük sevinç yaşadı.
    
     Muhabir: Adem Koçak / Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber TOKİ konutlarında kura heyecanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER