Tokat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü hizmet binası

Tokat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü hizmet binası açıldı


TOKAT (A.A) - Tokat Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün yeni binası hizmete açıldı.
     Cumhuriyet Meydanındaki Müdürlüğün açılış töreninde konuşan Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gültekin, 2005 yılında 5402 Sayılı Kanunla denetimli serbestlik müdürlüklerinin kurulduğunu ve Türkiyede 134 merkezde Cumhuriyet Başsavcılığına bağlı olarak faaliyetlerini yürütmekte olduğunu söyledi.
     Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün, Tokatta 2005 yılından bu yana Adliye binasında faaliyet gösterdiğini ifade eden Gültekin, fiziki yetersizlik, personel sayısının azlığı ve iş yükü nedeniyle Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün yeni binaya taşındığını belirtti.
     Gültekin, İnşallah 2-2,5 yıl içerisinde biz yeni adliye binasının açılışı tamamladığımızda tekrar Adliye binasına dönüşü yapılacaktır. dedi.
     Açılış öncesi protokol üyeleri ve Vali Mustafa Taşkesenin Maya Takvimine göre kıyametin kopacağı yönündeki iddialar ile ilgili esprili sohbetini anımsatan Gültekin, konuşmasını, Sayın Valim kıyamette kopmadığına göre arzu ederseniz açılışı yapalım diyerek tamamladı.
     Konuşmaların ardından açılış gerçekleştirildi.
     Açılışa, Tokat Jandarma ve Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Özkara, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, İl Emniyet Müdürü Osman Balcı, İl Müftüsü Abdurrahman Koçak ve davetliler katıldı.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Tokat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü hizmet binası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER