TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu seçimi

TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu seçimi -Eşbakanlığa Tartan ve Elmasoğlu seçildi


İZMİR (A.A) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İzmir Kadın Girişimciler Kurulu yeni başkanını seçti.
     İzmir Ticaret Borsasında (İTB) yapılan seçime, İzmir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri katıldı. Seçimde, Aynur Tartan ve Betül Elmasoğlu, eş başkanlığa seçildi. Tartan ilk, Elmasoğlu ikinci yıl başkanlık görevini yürütecek.
     Kurulun 17 kişiden oluşan icra komitesi üyelerinin katıldığı ve koordinatör borsa İzmir Ticaret Borsasında gerçekleştirilen seçimde, Aynur Tartan ve Betül Elmasoğlu eşbaşkanlığa seçildi. Buna göre Aynur Tartan ilk yıl, Betül Elmasoğlu da ikinci yıl başkanlık görevini yürütecek.
     Seçimde, İTBden Zeliha Toprak, Aynur Tartan, Işıl Nişli, Sonnur Kırmızıoğlu, Derya Pala ve Dr. Pınar Nacak, İzmir Ticaret Odasından Betül Elmasoğlu, Gönül Altınkapı ve Aysel Öztezel, Ege Bölgesi Sanayi Odasından Seza Yorulmaz ve Berkay Eskinazi, Bergama Ticaret Odasından Gonca Harman, Selçuk Ticaret Odasından Tijen Aras, Torbalı Ticaret Odasından Handan Genç, Menemen Ticaret Odasından Buket Piştin ve Aliağa Ticaret Odasından Esra Boyacıoğlu oy kullandı.
     İTB Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, seçim sonrasında yaptığı konuşmada, Bizler pozitif enerjiyle bir araya geldik. Bundan sonra da böyle devam edeceğine inanıyorum dedi.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu seçimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER