TKİ Tavşanlı Linyitspor Başkanı Atalay:

TKİ Tavşanlı Linyitspor Başkanı Atalay: -Maçlarımızı Tavşanlıda yapmak istiyoruz


KÜTAHYA (A.A) - TKİ Tavşanlı Linyitspor Başkanı Zafer Atalay, Bank Asya 1. Ligde 2012-2013 sezonunda iç saha karşılaşmalarını Tavşanlıda oynamak istediklerini söyledi.
     Atalay AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tavşanlı Ada Stadının gelecek sezona hazırlanması için çalışmaları hızlandırdıklarını belirtti.
     Yeni sahanın hazırlıkları kapsamında 13 bin metrekare alanın altyapısını tamamladıklarını ifade eden Atalay, Sahalarımızın çimleri çıktı, ama henüz kullanmıyoruz. 5-6 kesimden sonra hazır hale gelecek. Eylül ayı gibi yeni sahalarımızı kullanmayı hedefliyoruz dedi.
     Atalay, Ada Stadı için Tavşanlı Belediyesi yetkilileriyle görüştüklerini ve statta bazı eksiklikler bulunduğunu dile getirdi.
     Zarar gören beton duvarların onarılması ve araç parkı zemininin asfaltla kaplanması gerektiğini vurgulayan Zafer Atalay, şöyle konuştu:
     Sahanın bakımı için gerekli çalışmaları başlattık. Zeminle ilgili ihtiyaçları karşılamak için harekete geçtik. Aslında İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bunları yapmalı, ama biz işi hızlandırmak için araya giriyoruz. Tüm bunlar şunu gösterir; TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulübü yönetimi olarak maçlarımızı Tavşanlıda yapmak istiyoruz. Bu yöndeki çalışmalara başladık. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2012-2013 sezonunda maçlarımızı nerede yapmak istediğimize dair yazı gönderecektir. Cevabımız, Tavşanlı olacaktır. Ada Stadında oynamak istiyoruz.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Deniz Açık
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber TKİ Tavşanlı Linyitspor Başkanı Atalay: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER