THK Genel Başkanı Yıldırım, Lapsekide

THK Genel Başkanı Yıldırım, Lapsekide


ÇANAKKALE (A.A) - Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Osman Yıldırım, kurumun Lapseki şubesini ziyaret etti, şube başkanı Yaşar Gençten bilgi aldı.
     Tarihi Çınar altında vatandaşlar ile bir araya gelen Yıldırım, THKnin çalışmalarını anlattı. Dünyada 36 tane olan havacılık ve uzay üniversitesinin 37incisini Ankaraya kurduklarını belirten Yıldırım, THK Üniversitesinden mezun olanların hemen işlerine başlayacaklarını bildirdi.
     Bu üniversitenin Türkiye için çok önemli olduğunu, bundan sonra da havacılık sanayi ve sektörüne ihtiyacı olan insanları yetiştirmeye devam edeceklerini belirten Yıldırım, THKya desteği olan herkese çok teşekkür ediyoruz dedi.
     THK Lapseki Şube başkanı Yaşar Genç de, belediye tarafından sahil kenarında yeni bir düzenleme yapılacağını belirterek, THKyı temsilen o bölgeye konulmak üzere maket uçak istediklerini bildirdi.
     Bunu üzerine Yıldırım, Burada sizlere söz veriyorum o alandaki düzenleme yapılsın, bir uçak vereceğim. Ayrıca yeni üreteceğimiz uçakların bir tanesine de Lapsekinin ismini vereceğiz diye konuştu.
     Yıldırıma, THK Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Banda eşlik etti.
    
     Muhabir: Lapseki / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber THK Genel Başkanı Yıldırım, Lapsekide Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER