Tekstilciler Sitesi tamamlanıyor

Tekstilciler Sitesi tamamlanıyor


KAYSERİ (A.A) - Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Ekim ayında açılacak Tekstilciler Sitesinde çalışmaların tamalanmak üzere olduğunu bildirdi.
     Yıldız, yaptığı açıklamada, "Oto Galericiler Sitesi karşısında kurulan Tekstilciler Sitesi inşaatı bitti. Bazı esnaf, işyerlerine taşındı bile, bazıları da donanımını yapıyor. Kocasinan Belediyesi olarak biz de çevre düzenlemesi yapıyoruz" dedi.
     Yıldız, sektöründe Orta Anadolunun en büyüğü olacak Tekstilciler Sitesi inşaatının sona yaklaşıldığını dile getiren Yıldız, şunları kaydetti:
     "Bu site fabrikadan satış esasına göre tekstil alış veriş merkezi olacak. 60 bin metrekarelik bir alanda kurulu 5 katlı sitede bin 850 metrekarelik 32, bin 100 metrekarelik 8 işyeri var. Çevre düzenlemesinde kafe, restoran, dinlenme ve diğer ihtiyaçları karşılayacak donatılar yapılacak. Yaklaşık maliyeti 551 bin lira olan betonarme istinat duvarı ihalesi yaptık ve duvar bitmek üzere son safhaya geldi. Her esnaf grubunun bir araya gelmesi, bir siteye kavuşması için gayret gösteriyor, esnafa gerekli her türlü desteği veriyoruz. Derli-toplu, alıcı ve satıcının bir arada olduğu, aranan her şeyin benzerleriyle aynı ortamda bulunması için esnaf sitelerini kaliteli iş ve çalışma imkanları olarak kuruyoruz."
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Tekstilciler Sitesi tamamlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER