Teknik direktör Bakkalın Kardemir Karabükspor karnesi

Teknik direktör Bakkalın Kardemir Karabükspor karnesi -Kardemir Karabükspor ile yollarını ayıran teknik direktör Bakkal, kırmızı-mavili takımla çıktığı 22 maçta 8 galibiyet, 10 mağlubiyet ve 4 beraberlik alarak 28 puan toplayabildi


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Ligin bu sezon 11. haftasında Kardemir Karabüksporda teknik direktörlük görevine başlayan ancak alınan kötü sonuçların ardından 32. haftada görevinden ayrılan teknik direktör Mesut Bakkal, kırmızı-mavili takımla çıktığı 22 maçta 8 galibiyet, 10 mağlubiyet ve 4 beraberlik alarak 28 puan toplayabildi.
     Sezona Alman çalıştırıcı Micheal Skibbe ile başlayan Kardemir Karabükspor, ligin 10. haftasında alınan 3-0lık Kayserispor mağlubiyetinden sonra takımın başına Mesut Bakkalı getirdi.
     Ligin 11. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı ile Kardemir Karabükspordaki görevine başlayan Bakkal, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspordan deplasmanda puan almayı başararak çıkış yakaladı.
     Ligin 16. sırasında bulunan 9 puanlı Kardemir Karabükspor, Bakkal ile sezonun ilk yarısını 24 puanla 8. sırada tamamladı. İkinci yarıya deplasmanda Trabzonspor karşısında aldığı galibiyetle başlayan Bakkal, bu maçtan sonra zor günler yaşadı.
     Karadeniz ekibi, ligin ikinci yarısının ikinci haftasında Kasımpaşaya 3-0 yenilirken 20. haftada Beşiktaşla deplasmanda 2-2 berabere kaldı. 21. haftada sahasında Bursaspora 3-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor, 22. haftada deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı.
     Kırmızı-mavililer, 23. haftada sahasında Akhisar Belediyespora 2-0, 24. haftada ise deplasmanda Orduspora 3-2 yenildi. Eskişehirspor ile sahasında golsüz berabere kalan takım, Gençlerbirliğine deplasmanda 2-1 yenildi.
     Ligin 27. haftasında Kayserisporu 3-1 yenen Bakkalın ekibi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 beraberlik aldı, bir hafta sonra evinde Galatasaraya 1-0 yenildi. Mersin İdmanyurdunu 1-0 yenen Kardemir Karabükspor, Sanica Boru Elağızspora 1-0, Gaziantepspora da 2-0 mağlup oldu.
     Mesut Bakkal yönetiminde 22 maça çıkan kırmızı-mavililer, 8 galibiyet, 10 mağlubiyet ve 4 beraberlik alarak 28 puan toplayabildi.
     Ligden düşmemek için çaba harcayan Kardemir Karabükspor, geride kalan 32. hafta sonunda ise aldığı 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 15 mağlubiyetle 37 puan topladı.
     Kalesinde 49 gol gören ve rakip fileleri 37 kez havalandıran Kardemir Karabükspor, deplasmanda Sivasspor ve sahasında Fenerbahçe ile oynayarak ligi tamamlayacak.
    
     Muhabir: Faik Erez - Ahmet Özler
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Teknik direktör Bakkalın Kardemir Karabükspor karnesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER