Tekirdağ Valisi Yerlikaya, Çorluyu ziyaret etti

Tekirdağ Valisi Yerlikaya, Çorluyu ziyaret etti -Yerlikaya: Ergene ilçesi bütün bölgeye hayırlı olsun


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Ergene ilçesinin bütün bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu.
     Vali Yerlikaya, Çorlu ilçesini ziyareti çerçevesinde Yenice, Velimeşe, Marmaracık ve Ulaş beldelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde, belde başkanlarıyla yapılan çalışmalar hakkında görüşen Yerlikaya, bazı beldelerde de kıraathanelerde vatandaşlarla bir araya geldi.
     Yerlikaya, programı çerçevesinde ilk olarak Marmaracık Belediyesini de ziyaret ederek, belediye başkanı Hüseyin Bulutla bir süre görüştü.
     Marmaracık beldesinin, çıkan büyükşehir yasası kapsamında kapatılarak, Tekirdağ genelinde oluşturulmasına karar verilen Ergene ilçesinin merkezi olarak belirlendiğini ifade eden Yerlikaya, Ergene ilçesi bütün bölgeye hayırlı olsun. Tekirdağ, çıkan yasayla birlikte büyükşehir belediyesi oldu. Kapatılacak ve ilçeler çatısında toplanacak olan beldeleri ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda, Ergene ilçesinin, merkezi olması planlanan Marmaracık beldesini de ziyarete geldik. Burada, kaymakamlık için yer arıyoruz diye konuştu.
    
     -Emniyet ve jandarma binasının yerleri belirlendi-
    
     Kahvehanede vatandaşlarla çay içen Yerlikaya, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Kazım Rıfkı Ayanı da yanına çağırarak bazı projeler üzerinde Ergene ilçesinin emniyet ve jandarma binalarının yapılması planlanan alanlar ile ilgili bilgi aldı.
     Yerlikayaya ziyaretlerinde Çorlu Kaymaamı Hulusi Doğan da eşlik etti.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel / Ergin Akgün
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Tekirdağ Valisi Yerlikaya, Çorluyu ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER