Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -Tekirdağ Belediyesi alt yapı çalışmalarını sürdürüyor


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Belediyesi, alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.
     Tekirdağ Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Tekirdağ Beledisi Fen İşleri ekiplerinin Tekirdağın çeşitli cadde ve sokaklarında yol yapım çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.
     Açıklamada, bazı caddelere asfalt, bazı caddeler ise taş yapıldığı ifade edilirken, doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan Kızılay ve Peştemalcı caddesinde ekiplerin çalışma başlattığı kaydedildi.
    
     -Başkan Dalgıç, tarihi belediye binası restorasyon çalışmalarını inceledi
    
     Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, bir süre önce restorasyonuna başlanan tarihi belediye binasında incelemeler yaptı.
     Dalgıç, Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu ile birlikte bir süre önce restorasyonuna başlanan tarihi belediye binası çalışmalarıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.
     Binanın en kısa zamanda yapılması için çalışmaların hızla sürdürüldüğünü belirten Dalgıç, binanın Tekirdağın ilk belediye binası olduğunu söyledi.
    
     -Fatih Koleji öğrencilerinden Deprem Evine ziyaret
    
     Fatih Koleji öğrencileri Tekirdağ Belediyesi Deprem Evini ziyaret etti.
     Tekirdağ Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Fatih Koleji öğrencilerinin Tekirdağ Belediyesi Deprem Evini ziyaret ederek, istasyonda yapılan çalışmalar konusunda bilgi aldıkları bildirildi.
     Açıklamada, Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından, eğitim ve bilgilendirme çalışmaları kapsamında Fatih Koleji öğrencilerine Deprem Öncü İşaretleri İzleme İstasyonunun gezdirildiği kaydedildi.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel / Ergin Akgün
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER