Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -Vali Yerlikaya, işçilerle halı saha maçı yaptı


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla işçilerle halı sahada futbol maçı yaptı.
     Tekirdağ kent merkezindeki bir halı sahada, kamu çalışanları ve serbest meslek çalışanları arasındaki futbol maçında Vali Yerlikaya forma giydi.
     Yerlikaya, maçın ardın yaptığı konuşmada, bu tür sosyal etkinliklere devam edeceklerini söyledi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında da gençler ile maç yapacaklarını belirten Yerlikaya, işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.
     Vali Yerlikayanın oğlu Abdullah Yerlikaya da oynadığı maçın ardından futbolculara baklava ikram edildi.
    
     -"Temel iş güvenliği ve sağlığı eğitimi"
    
     Çorlu Belediyesi ile Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği işbirliğiyle belediye personeline "Temel iş güvenliği ve sağlığı eğitimi" verildi.
     Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen temel iş güvenliği ve sağlığı eğitimine, Çorlu Belediyesinin farklı birimlerinde görevli 40 personel katıldı.
     Çevre Mühendisi ve İş Güvenliği Uzmanı İlker Paksoy tarafından işverenin yükümlülükleri, çalışan hakları, iş yerinde güvenliği arttırmaya yönelik olarak yapılabilecek çalışmalar gibi konular slayt gösterisi eşliğinde anlatıldı.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel / Muhterem Erkul / Cihan Demirci
     Yayıncı: Ali Bayaslan
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER