TEDAŞ binasının öğrenci yurduna dönüştürülmesi

TEDAŞ binasının öğrenci yurduna dönüştürülmesi -AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın: YURTKUR Genel Müdürlüğüne devredilen binalarımızda gerekli onarımlar tamamlandı, kalan eksiklikler en kısa zamanda tamamlanacak


GÜMÜŞHANE (A.A) - AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, YURTKUR Genel Müdürlüğüne devredilen binalarda gerekli onarımların tamamlandığını, kalan eksikliklerin en kısa zamanda tamamlanacağını bildirdi.
     Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, 2 yıl önce yapılan özelleştirme sonrası TEDAŞ tarafından kullanılan ve Özel İdareye ait hizmet binası ve lojmanların YURTKUR Genel Müdürlüğüne devredildiğini belirtti.
     Geçen süreç içerisinde hizmet binası ve lojmanlardaki onarımın tamamlandığını, kalan eksiklerin de en kısa zamanda tamamlanacağını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:
     Kalan eksiklikler kısa sürede tamamlanarak hizmete başlanılacak. Yurda dönüştürülen binalardan 600e yakın üniversite öğrencisi yararlanacak. Binalarda gerekli incelemeleri yaptım. Eksiklikleri tespit ettim. YURTKUR Genel Müdürlüğüne yapılması gerekenleri ileteceğim ve binalarımız en kısa zamanda öğrencilerimizin hizmetine sunulacaktır.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber TEDAŞ binasının öğrenci yurduna dönüştürülmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER