TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal:

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal: -Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlettir hiç bir zaman, hiç bir şekilde teröre ve teröriste boyun eğmez


KIRIKKALE (A.A) - TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlettir, hiç bir zaman, hiç bir şekilde teröre ve teröriste boyun eğmezdedi.
     Köksal, partisinin İl Başkanlığı binasında düzenlenen halk gününde gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramının Kırıkkalede güzel geçtiğini ancak güzel geçmeyen yerlerin bulunduğunu belirterek, milletçe insanları üzüntüye sevk eden bir takım olayların yaşandığını söyledi.
     Ramazan Bayramında Gaziantepde yaşanan menfur saldırı ile Şırnakın Uludere ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonucu şehit olan askerlerin acılarının yüreklerinde olduğunu ifade eden Köksal, şöyle konuştu:
     Bayramda yaşanan bu olayları düşündüğümüz zaman, milletimizin yüreğinde bir taraftan bayram sevinci yaşanırken bir taraftan da o üzüntüler yüreklerde yer etti. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Terörü lanetliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlettir, hiç bir zaman, hiç bir şekilde teröre ve teröriste boyun eğmez. Türkiye Cumhuriyeti her zaman olduğu gibi onların hakkından gelecektir. Vatandaşımızında bundan endişesi olmasın. Gaziantepdeki hain saldırı ile ilgili soruşturma devam ediyor, eldeki bir takım bulgular var onlar toplanıyor ve değerlendirilecek.
     Köksal, yaşanan terör olaylarının dış bağlantılı olduğunu belirterek, şunları söyledi:
     Bugün Suriye dedik, geriye dönüp baktığımız da Türkiyedeki terörün özünde dış bağlantı vardır. Dış bağlantıdan destek almazsa terör hele ki Türkiye gibi ülkelerde hiç bir şey yapamaz. Türkiyede insanlarımız, ülkesini, vatanını, bayrağını seven insanlardır. Terörün burada filizlenmesi, yeşermesi çok zordur. Genellikle teröre baktığınız da dış destekli olduğunu görürsünüz. Ne zamanki Türkiye belli bir aşamaya, belli bir sıçramaya geldiği zaman bir şeyler çıkarılmıştır. Bizim büyümemizi, gelişmemizi ve büyük ülke olmamızı istemeyenler bir yerlerden bizi cendere altına almak istiyorlar. Ülke olarak bunu bilirsek. Birlik ve beraberlik içerisinde bu kötü niyetli insanlara imkan tanımamış oluruz.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Köksal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER