Tavşanlıda engelliler umre ziyaretinden döndü

Tavşanlıda engelliler umre ziyaretinden döndü


KÜTAHYA (A.A) - Tavşanlı ilçesinde, Müftülük, Türkiye Beyazay Derneği Tavşanlı Şubesi ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarınca düzenlenen organizasyon kapsamında umre ziyaretine giden iki engelli, ilçeye döndü.
     Türkiye Beyazay Derneği Kütahya Şubeleri Onursal Başkanı Ali Rıza Soyaslan, yaptığı yazılı açıklamada, umreye gönderilen Emine Kaptan ve Mürsel Gürsoyun, aileleriyle ilçeye döndüğünü bildirdi.
     Organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür eden Soyaslan, şunları kaydetti:
     Bu faaliyet, Türkiye genelinde de örnek bir çalışma olarak izlenmiştir. Engelli kardeşlerimiz umre ziyaretlerinde hiçbir sıkıntıyla karşılaşmamıştır. Engellilere yönelik muazzam pozitif hizmet gerçekleşmiştir. Tüm engelli kardeşlerimize tavsiyemiz; umreye gitmek istiyorlarsa engellerini sorun etmemeleridir. Umre ziyaretlerinde engelliler için her türlü imkanlar mevcut.
     Öte yandan, Soyaslan, Türkiye Beyazay Derneği Tavşanlı Şube Başkanı Fatih Paşal ile yönetim değişikliğine gidilen Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Tavşanlı Şubesi ve yeni kurulan Tavşanlı Kamu Taşeronları Derneğini ziyaret ederek, yöneticileriyle görüştüklerini duyurdu.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Tavşanlıda engelliler umre ziyaretinden döndü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER