Tatvan Gençler Birliği Spora dayanışma gecesi

Tatvan Gençler Birliği Spora dayanışma gecesi


BİTLİS (A.A) - Bitlisi Bölgesel Amatör Liginde (BAL) temsil eden Tatvan Gençler Birliği Spor için dayanışma gecesi düzenlendi.
     Düzenlenen gecede konuşan AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Bitlisi bölgede temsil eden Tatvan Gençler Birliği Sporu önümüzdeki yıl 3.Ligde görmek istediğini söyledi.
     Takıma ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ifade eden Demiröz, takıma başarılar diledi.
     AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Killer ise, Rahva mevkisine çok kapsamlı bir spor kompleksi düşündüklerini söyledi.
     Kiler, Arsa ile ilgili müjdeyi de aldık. Başbakanlıktan imza çıkmış, Rahvadaki 50 dönümlük arazi üzerinde Bitlis-in tamamına hizmet edebilecek kapasitede ve konaklama tesisiyle, stadyumuyla, bütün sporların yapılabileceği bir kapalı spor salonuyla tam bir spor kompleksi projesi üzerinde çalışıyoruz. Bitlisin tümüne ve belki de bölge sporuna hizmet verebilecek bir kompleks olacak. Şimdiden hayırlı olsun diyebiliriz. dedi.
     Tatvan Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Muhsin Obalı ise, maddi ve manevi hiçbir desteklerini esirgemeyen milletvekilleri, kaymakam, belediye başkanı ve iş adamlarına sembolik ödüller vererek onura etmek maksadıyla programı düzenlediklerini kaydetti.
     Programa, 10uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral İlhan Kırtıl, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları, esnaflar, sporcular, sporseverler ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir / Yunus Okur
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Tatvan Gençler Birliği Spora dayanışma gecesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER