Tatvanda kablo hırsızları vatandaşı mağdur etti

Tatvanda kablo hırsızları vatandaşı mağdur etti


BİTLİS (A.A) - Tatvan ilçesinin İşletme mahallesinde telefon tellerini kesen kablo hırsızları, telefon ve internet hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşları mağdur etti.
     İşletme mahallesi, Kültür sokakta telefon tellerini koparanlar, mahalle sakinlerini ve sahildeki işletmecileri zor durumda bıraktı.
     Telefon kablolarının kesilmesinden dolayı mağdur olduklarını belirten Dodo Cafe işletmecisi Nedim İçen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yetkililerin bu durum karşısında önlem alması gerektiğini söyledi.
     İçen, şunları ifade etti:
     Burada halka hizmet veriyoruz. Tatvanın gelişmesi ve kalkınması konusunda elimizden geleni yapmaya çalışırken, maalesef bu gibi üzücü durumlarla baş başa kalıyoruz. Telefon direğine çıkıp, kabloları çalanların hangi amaca hizmet ettiklerine anlam veremiyoruz. İnsanlar Van Gölünün Tatvan sahiline güzellikleri görmeye geliyor. Biz de il ve ilçe dışından gelenleri, en iyi şekilde karşılayıp, onlara hizmetin en iyisini sunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ama buraya gelen insanlar, telefon ve internet hizmetinden faydalanamıyor. Haliyle mahalle sakinleri de aynı sıkıntıyı yaşıyor. Buna kalıcı bir çözüm bulunması ve kabloların yeraltı döşemesine gidilmesi gerekir. Yetkililerin bir an önce bu duruma bir çare bulmasını istiyoruz.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Tatvanda kablo hırsızları vatandaşı mağdur etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER