Tatvanda Bölgesel Judo Turnuvası düzenlendi

Tatvanda Bölgesel Judo Turnuvası düzenlendi


BİTLİS (A.A) - İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Judo İl Temsilciliğince Judo Bölgesel Dostluk ve Kardeşlik Turnuvası düzenlendi.
     Turnuva, Tatvan Spor Salonunda, Bitlis, Van, Bingöl ve Iğdırdan gelen 16 takımdaki, 135 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.
     İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muzaffer Güven, yaptığı açıklamada, dostluk havası içinde geçen turnuvanın, minik, yıldız, genç ve büyükler kategorisinde düzenlendiğini belirtti.
     Turnuvayı, Judo İl Temsilciliği ile birlikte düzenlendiklerini ifade eden Güven, şöyle konuştu:
     İlimizin bu tür spor dallarına ihtiyacı var. İlimizde tüm spor dallarının gelişmesi için çaba göstereceğiz. Bu kapsamda judo da ilimizde her geçen gün gelişiyor. Bugün düzenlediğimiz turnuva çok güzel görüntülere sahne oldu. Müdürlük olarak spora ve sporculara katkılarımız devam edecek. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Judo İl Temsilcisi Selman Sürene ve sporcularını yalnız bırakmayarak destek veren ailelere teşekkür ediyoruz.
     Judo İl Temsilcisi Selman Süren ise, turnuvanın düzenlenmesinde kendilerine desteklerini esirgemeyen Güvene teşekkür etti.
     Süren, Judo ilimizde de gelişiyor. Bu kapsamda ilimize 4 ilden sporcular geldi. Önümüzdeki süreçlerde de yeni turnuvalar düzenleyeceğiz dedi.
     Konuşmaların ardından, turnuvaya katılan sporculara kupa ve madalya verildi.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Tatvanda Bölgesel Judo Turnuvası düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER