Taşova Müftüsü Tuğlu, Engelliler Derneğini ziyaret

Taşova Müftüsü Tuğlu, Engelliler Derneğini ziyaret etti


AMASYA (A.A) - Taşova Müftüsü Osman Bircan Tuğlu, Camiler ve Din Görevlileri haftası nedeniyle beraberindeki din görevlileri ile birlikte Anadolu Engelliler Derneği Taşova Şube Başkanı Yavuz Aydını ziyaret etti.
     Müftü Tuğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Camiler ve Din Görevlileri Haftasının bu seneki konusunun camiler ve engelliler olarak belirlendiğini hatırlattı.
     Müftülük olarak özürlü vatandaşların camilere rahatlıkla ulaşabilmesi için gerekli düzenlemeyi Merkez Camisinde en kısa sürede yapacaklarını söyleyen Tuğlu, Özürlü olmayı hiç kimse istemez bu bir kaderdir bazıları doğuştan bazıları da sonradan olabilir. Toplum olarak engeller bedende değil de yeter ki düşüncede olmasın dedi.
     Anadolu Engelliler Derneği Taşova Şube Başkanı Yavuz Aydın ise Tuğluya yaptıkları ziyaret için teşekkür ederek, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutluyorum. Son zamanlarda biz engelliler için önemli düzenlemeler yapılmaktadır. Şu an Taşovada bulunan okullar ve kurumların çoğunda engelliler için düzenlemeler yapılmıştır. Ayrıca hükümetimiz biz engellilere büyük önem vermekte olup hem engelli kardeşimize hem de ona bakana ücret ödemektedir. Bizler toplumda her an ve her yere ulaşmak istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Tevfik Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Taşova Müftüsü Tuğlu, Engelliler Derneğini ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER