Tarsusta muhtarların sorunları konuşuldu

Tarsusta muhtarların sorunları konuşuldu


MERSİN (A.A) - Tarsus Kent Konseyinde, mahalle muhtarlarının sorunları ele alındı.
     AK Parti Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Güner Baykal Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda, muhtarların sorunlarının çözüm noktasında gerekli olan her türlü çalışmayı yaptıklarını söyledi.
     CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer de muhtarların özellikle TEDAŞ ile ilgili sıkıntıları olduğunu belirterek, bir an önce çözülmesi gerektiğini vurguladı.
     Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Tufan ise kent konseyinin çalışmalarına destek verdiklerini ifade ederek Bu güzel oluşumdan kentimiz ve insanları olarak iyi istifade etmemiz gerekiyor. Çalışmalara katılarak herkes sorunları masaya yatırmalı, çözümü için destek vermelidir dedi.
     Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Özcan da muhtarların sıkıntıları bulunduğunu, özellikle sokakların aydınlatılması konusunda sıkıntı yaşadıklarını, TEDAŞın bu açıdan daha fazla çaba sarf etmesi gerektiğini kaydetti.
     Toplantıya Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan, TEDAŞ Müdürü Oğuzhan Yıldız, Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer, Kent Konseyi Başkanı Ali Cerrahoğlu ile bazı sivil toplum kuruluşlarının başkan veya yöneticileri ile muhtarlar katıldı.
     (ACE-KRM-AG)
<< Önceki Haber Tarsusta muhtarların sorunları konuşuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER