Suudi Arabistan Adalet Bakanlığı heyeti Beypazarında

Suudi Arabistan Adalet Bakanlığı heyeti Beypazarında


ANKARA (A.A) - Resmi temaslarda bulunmak ve yargı alanındaki birikiminden yararlanmak üzere Türkiyede bulunan Suudi Arabistan Krallığının Adalet Bakanlığı üst düzey yetkililerinden oluşan heyet, Ankaradaki resmi temaslarının ardından tarihi ilçe Beypazarını ziyaret etti.
     Başkanlığını Yüksek Yargı Kurulu üyesi Mubsher Bin Muhammed Al Gharmanın yaptığı heyetin, Suudi Arabistanda çeşitli kademelerde görevli hakim ve savcılardan oluştuğu belirtildi.
     Heyet, Beypazarında, Belediye Başkanı Cengiz Özalp, Cumhuriyet Başsavcısı Veli Karabacak ile savcılar Oğuzhan Aşcı, Sezgin Sarı, Özkan Doğru tarafından ilçenin Hanlar Önü Meydanında çiçeklerle karşılandı.
     30 kişilik heyet, yürüyerek, Demirciler Caddesinden Taşmektepe geçerek, burada düzenlenen öğle yemeğine katıldı. Yemeğin ardından Kültürevi Müzesi, tarihi Sultan Alaaddin Camii ve bazı mekanlar ziyaret edildi.
     Heyet Başkanı Mubsher Bin Mohammed Al Gharman ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Özalpi makamında ziyaret etti. Başkan Özalp, ziyaretin anısına Mubsher Bin Mohammed Al Gharmana, tarihi Beypazarı evi resmedilmiş bir tablo hediye etti.
     Beypazarını çok beğendiklerini, yemekleri çok sevdiklerini belirten ve gösterilen konukseverliğe teşekkür eden Mubsher Bin Mohammed Al Gharman, Belediye Başkanı Özalpı Suudi Arabistana davet etti.
     Heyet, ilçe gezisi ve Belediye Başkanlığı makamı ziyaretinin ardından Gümüşçüler Çarşısında alışveriş yaptı.
    
     Muhabir: Yaşar Tonbak
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Suudi Arabistan Adalet Bakanlığı heyeti Beypazarında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER