Süt ve Kırmızı Et Üreticileri birliklerinin

Süt ve Kırmızı Et Üreticileri birliklerinin mali kongresi yapıldı


BALIKESİR (A.A) - Manyas Süt Üreticileri Birliği ve Kırmızı Et Üreticileri Birliğinin mali kongreleri Belediye düğün salonunda yapıldı.
     Divan Başkanlığını Ulusal Süt Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi ve Bandırma Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osman Vasfi Yasunun yaptığı mali kongrelere Belediye Başkanı Hasan Kahraman, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dilek Işıktaş,Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Danç, Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Sadettin Kalpakçı ile süt ve et üreticileri katıldı.
     Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen kongrede konuşan Süt Üreticileri Birliği ve Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Karaman, Bölgenin en kaliteli sütünü hijyenik bir ortamda işletmelere sunuyoruz. Bu alanda yeni projelerimizle bölge süt üreticisinin lehine olan hizmetleri uygulamaya koyacağız. Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı onaylı laboratuvarımız ile sağlıklı süt üretiminin destekçisi oluyoruz dedi.
     Kongrede hesaplar okunarak üyeler tarafından ibra edildi.
     Bu arada kırmızı et üreticileri yıllık aidatının önceden olduğu gibi 100 lira olması, tüzel kişilerin ise aidatının 500 lira olması karara bağlandı.
    
     Muhabir: Süleyman Özaydın
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Süt ve Kırmızı Et Üreticileri birliklerinin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER