Suşehride lise öğrencilerine uyuşturucu maddelerin zararları

Suşehride lise öğrencilerine uyuşturucu maddelerin zararları anlatıldı


SİVAS (A.A) - Suşehri Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen bilgilendirme toplantısında, ilçedeki lise öğrencilerine uyuşturucu maddelerin zararları ve bu maddelerden korunma yöntemleri anlatıldı.
     İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Başkomiser Engin Keskin, Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda, öğrencilere uyuşturucu madde bağımlılığı ile sigara ve uyuşturucu maddelerin zararları konusunda bilgi verdi.
     Sigara ve uyuşturucunun bağımlılığın ilk adımı olduğunu belirten Keskin, Bir kere sigaraya başladıktan sonra zamanla sigara bulamadığınızda hırsızlık bile yapmaya başlayabilirsiniz. Sigaradan itibaren bütün uyuşturucuların en büyük zararı ve tahribatı, beyin ve merkezi sinir sistemi üzerindedir dedi.
     Uyuşturucu maddelerin aklı ve iradeyi işlemez hale getirdiğini anlatan Keskin, Kişiyi dengeden, normal yaşam ve davranışlardan uzaklaştırır. Beyin ve akıl sağlığının en büyük düşmanı uyuşturuculardır. Siz siz olun, uyanık olun böyle bir kandırma oyununa düşmeyin, uyuşturucu maddenin ölümden başka bir sonucu yok diye konuştu.
    
     Muhabir: Faruk Kara / Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Suşehride lise öğrencilerine uyuşturucu maddelerin zararları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER