Suriyeliler için yardım kampanyası

Suriyeliler için yardım kampanyası -Kahramanmaraş Müftü Vekili Kanat: -Türk milleti, tarih boyunca mağdur olmuş insanların yardımına koşmuştur


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Kahramanmaraş Müftü Vekili Beyazıt Kanat, Suriyeliler için başlatılan yardım kampanyasına gösterilen ilgiden memnun olduklarını bildirdi.
     Kanat, yaptığı yazılı açıklamada, Valilik tarafından Kahramanmaraşta barınan Suriyeliler için yardım kampanyası düzenlendiğini hatırlattı. Kampanyaya gösterilen ilgiden memnun olduklarının vurgulayan Kanat, şunları kaydetti:
     Konuyu yakinen takip ediyoruz. Cuma hutbesinde gerekli duyuruyu yaptıktan sonra halkımız elinden geldiğince yardım yapmaya başladı. İnşallah toplanan giyim yardımları hafta içerisinde çadır kente ulaştıracağız. Türk milletinin tarih boyunca mağdur olmuş insanların yardımına koşmuştur. Bizim insanımız daima Müslüman kardeşlerimize yardım etmek için elinden geleni fazlasıyla yapmıştır. Veren eli herkes öper. İnşallah bu yardımlar yerine ulaşacak ve ihtiyaç sahiplerine teslim edilecek.
     Kanat, Suriyede akan kanın bir an önce durmasını arzuladıklarını ve Türkiyeye sığınan Suriyelilerin de kendi vatanlarına dönüp mutlu ve mesut hayatlarına devam etmelerini istediklerini belirtti.
    
     Muhabir: Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Suriyeliler için yardım kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER