Suriyeli yaşıtlarına yılbaşı kartı gönderdiler

Suriyeli yaşıtlarına yılbaşı kartı gönderdiler -Hatayın Reyhanlı ilçesindeki bir ilköğretim okulunun öğrencileri, çadır kentte kalan Suriyeli çocuklara yılbaşı kartı gönderdi (Fotoğraflı - Görüntülü)


HATAY (A.A) - Hatayın Reyhanlı ilçesindeki bir ilköğretim okulunun öğrencileri, ülkelerindeki olaylardan kaçarak Türkiyeye sığınan ve çadır kentte kalan Suriyeli yaşıtlarına yılbaşı kartı gönderdi.
     Reyhanlı Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri, Suriyeli çocuklar için yılbaşı kartı hazırladı.
     Sevgili Suriyeli arkadaşlar ve kardeşlerimiz, sizin ne kadar acı çektiğinizi biliyoruz sizleri çok seviyoruz ifadelerinin yer aldığı kartları Kızılay tarafından kurulan çadır ve konteyner kentte kalan Suriyeli yaşıtlarına gönderen çocuklar, onların durumlarına çok üzüldüklerini belirtti.
     Okulun 7. sınıf öğrencisi Fatmanur Karakuş, hazırladıkları kartlarda, yeni yılın Suriyeli çocuklar için umut dolu olması temennisinde bulunduklarını söyledi.
     Suriyeli çocukların ümitlerini kaybetmemeleri ve yanlarında olduklarını hissettirebilmek için bu tür bir çalışma yaptıklarını ifade eden Karakuş, hazırladıkları 100 yılbaşı kartını Gaziantep ve Şanlıurfada çadır kentlerde kalan çocuklara gönderdiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Cem Genco / İsmihan Özgüven
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Suriyeli yaşıtlarına yılbaşı kartı gönderdiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER