Suriyeli öğrencilere tavuk döner

Suriyeli öğrencilere tavuk döner -Kilisteki ESEDER okuma salonlarında eğitim gören bin Suriyeli öğrenciye tavuk döner dağıtıldı


KİLİS (A.A) - Kilis Eğitim ve Sosyal Etkinlikler Derneği (ESEDER) okuma salonlarında eğitim gören bin Suriyeli çocuğa tavuk döner dağıtıldı.
     Kentteki çeşitli lokanta, işletme ve Kilisli İş Adamları Derneği üyelerinin desteğiyle gerçekleştirilen organizasyonda, çocuklar öğle yemeği olarak, kendilerine dağıtılan dönerleri yedi.
     Suriyeli öğrenci Süheyla El Ahmet, döner yemenin kendisini mutlu ettiğini belirterek, organizasyonu düzenleyenlere teşekkür etti.
     İşletme sahibi Ömer Özyıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, bin Suriyeli öğrenciye tavuk döner dağıttıklarını belirtti.
     ESEDER okuma salonlarına daha önce geldiklerini ifade eden Özyıldız, şöyle konuştu:
     Salonlarda eğitim gören bin Suriyeli kardeşimize tavuk döner dağıtıyoruz. Buraya daha önce geldiğimizde çok duygusal anlar yaşadık. Daha sonra öğrencilerin tavuk döneri çok sevdiklerini öğrendik ve onlara tavuk döner dağıtmaya karar verdik. Çocuklar böyle bir organizasyondan dolayı çok mutlu oldular. İçlerinde hiç tavuk döner yemeyen çocuklar bile var. Biz de onları sevindirdiğimiz için çok mutluyuz.
     İşletmeci Mehmet Kopan ise organizasyonla Suriyeli çocukları mutlu etmekten duyduğu sevinci dile getirdi.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Suriyeli öğrencilere tavuk döner Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER