Suriyeli engelli çocuğa tekerlekli sandalye

Suriyeli engelli çocuğa tekerlekli sandalye -Gaziantepin İslahiye ilçesinde emekli bir hayırsever, 12 yaşındaki bedensel engelli Suriyeli kız çocuğuna tekerlekli sandalye hediye etti


GAZİANTEP (A.A) - İslahiye ilçesinde bir hayırsever, Suriyeli bedensel engelli kız çocuğuna tekerlekli sandalye hediye etti.
     Ülkelerindeki olaylar nedeniyle İdlip kentinden 3 ay önce ailesiyle birlikte Türkiyeye sığınan Hikmet Asali, İslahiyede vatandaşların yardımıyla Fevzi Çakmak Mahallesindeki bir eve yerleştirildi.
     Suriyeli ailenin yürüme engelli kızı olduğunu öğrenen emekli Abdurrahman Çile Koyuncu, iki engelli kız kardeşten 12 yaşındaki Fudda Asaliye tekerlekli sandalye hediye etti. Aileyi evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalyeyi teslim eden Koyuncu, Onların gülmesi bizim için yeterli. Misafir ettiğimiz Suriyeli kardeşlerimize benim de bir katkım olmasını istedim. Çok mutluyum diye konuştu.
     Fudda Asali ve baba Hikmet Asali de Koyuncuya teşekkür etti.
     Kız kardeşi gibi bedensel engelli olan 14 yaşındaki Feride Asali ise Bize şu ana kadar gösterdiğiniz her türlü destek için teşekkür ediyoruz. Buraya gelirken bu kadarını da tahmin etmiyorduk dedi.
    
     Muhabir: Zekeriye Şimşek / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Suriyeli engelli çocuğa tekerlekli sandalye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER