Suriyeli çocukların karne sevinci

Suriyeli çocukların karne sevinci -Gaziantepteki Suriyeli Misafirler Bilgi ve Eğitim Merkezinde eğitim gören 580 Suriyeli öğrenci karne almanın mutluluğunu yaşadı


GAZİANTEP (A.A) - Suriyeli Misafirler Bilgi ve Eğitim Merkezinde eğitim gören 580 Suriyeli öğrenci karne almanın mutluluğunu yaşadı.
     Ülkelerindeki olaylardan kaçarak geldikleri Gaziantepte, Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitimler Kursları (GAMEK) bünyesinde merkezde eğitim alan Suriyeli öğrenciler de yaşıtları gibi tatile girdi.
     GAMEK Suriyeli Misafirler Bilgi ve Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Büyükaslan, gazetecileri yaptığı açıklamada, 580 Suriyeli çocuğun karne sevincine ortak olduklarını belirtti.
     Türkiye genelinde öğrencilerin karne aldığını anımsatan Büyükaslan, Ülkelerindeki olaylar nedeniyle şehrimize gelerek eğitimlerini sürdüren öğrencilerimize de karne heyecanı yaşatmak istedik. Öğrencilerimizin karnelerini dağıttık, sevinçlerine ortak olduk dedi.
     Suriyeli öğrenci Yumna Keyyeli ise okula devam etmelerine fırsat verenlere teşekkür ederek, karne almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Suriyeli çocukların karne sevinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER