Suriyedeki olaylar

Suriyedeki olaylar -Ceylanpınar Kaymakamı Çenet: -(Okulların tatil edilmesi) Bugün ve yarın konuyu değerlendireceğiz (Fotoğraflı - Görüntülü)


ŞANLIURFA (A.A) - Ceylanpınar Kaymakamı İbrahim Çenet, ilçede okulların tatil edilmesiyle ilgili, Bugün ve yarın bu konuyu değerlendireceğiz dedi.
     Kaymakam Çenet, Hükümet Konağında Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürkün vefatının 74. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törende, gazetecilerin, Türkiye sınırına yakın Rasulayn bölgesinde yaşanan çatışmalarla ilgili sorularını cevaplandırdı.
     İçişleri Bakanlığı ve AFAD Başkanlığının bu konuda gerekli açıklamaları yaptığını anlatan Çenet, gelişmelerle ilgili sayın Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvençinde açıklamalarda bulunduğunu söyledi.
     Çenet, bir gazetecinin ilçedeki okulların hafta başından itibaren eğitime başlayıp başlamayacağı yönündeki sorusu üzerine, Bugün ve yarın bu konuyu değerlendireceğiz. Düne ve önceki güne göre daha iyiyiz ama yer yer havan sesleri geliyor. İnşallah bunları atlatalım yanıtını verdi.
     Atatürkü Anma Töreni için bir araya geldiklerini vurgulayan Çenet, Bugün 10 Kasım, Atamızı yad ediyoruz, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Sait Aydın - Veli Gürgah / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER