Suluovada anaokulu öğrencilerinin karne heyecanı

Suluovada anaokulu öğrencilerinin karne heyecanı


AMASYA (A.A) - Suluova ilçesinde 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında açılışı gerçekleştirilerek 4 derslik ve 5 şubede 92 öğrenci ile eğitime başlayan 65 Bin Dev Öğrenci Sevgi Anaokulunda, Okul Aile Birliği tarafından karne töreni ve dönem sonu etkinliği düzenlendi.
     Programa katılarak anaokulu öğrencilerinin gösterilerini izleyen Suluova Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, miniklerin karne heyecanını paylaştı ve yanaklarından öperek karnelerini dağıttı.
     Yeni açılmasına rağmen anaokulunun büyük mesafeler kat ettiğini belirten Sarıfakıoğulları, Bunda en temel etken veli ve öğretmen işbirliğidir. Özellikle annelerin içinde olduğu her oluşum ve faaliyet mutlaka olumlu olarak gelişiyor. Siz anneler iyi ki varsınız ve iyi ki bu etkinliklerin içindesiniz. Sizleri özveri ve gayretinizden dolayı kutluyor ve teşekkür ediyorum dedi.
     Dönem sonu ve karne töreni etkinliğinde öğretmenlerinin hazırladığı gösterileri sahneleyen öğrenciler beğeni ile izlendi.
     Program sonunda, okul aile birliği mensubu ev hanımlarının hazırladığı yöresel yiyecekler ve içecekler ikram edildi.
     Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Yılmaz, Şube Müdürü Talat Keskin, 65 Bin Dev Öğrenci Sevgi Anaokulu Müdiresi Fazilet Altuntaş ve öğrenci velileri katıldı.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Suluovada anaokulu öğrencilerinin karne heyecanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER