Sulucada tapular dağıtıldı

Sulucada tapular dağıtıldı


KASTAMONU (A.A) - Tosya ilçesine bağlı Suluca Köyünde, yeni yerleşim alanında bulunan arsaların tapuları düzenlenen törenle dağıtıldı.
     Suluca Köyünde düzenlenen tapu törenine, Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İmar İskan ve Kooperatif Şube Müdürü Nihat Aşlakçıoğlu, Jeofizik Mühendisi Hacer Hasköse, Suluca Köyü Muhtarı Recep Kırbaç ve vatandaşlar katıldı.
     Kaymakam Türköz, törende yaptığı konuşmada, yapılan ıslah çalışmaları sonucunda 57 dekar arazinin hak sahiplerinin çekilen kura ile belirlendiğini hatırlatarak, toplam 71 kişinin hak sahibi olduğunu söyledi.
     Türköz, bir aksilik olmaması durumunda evlerin inşaatına 2013 yılında başlanacağını vurgulayarak, İnşallah bir an önce evlerinize kavuşursunuz. Özel proje ve tip proje hangisini tercih ederseniz edin. Gönlümüz bu evlere bir an önce kavuşmanızdan yana. Bu konuda bizim üzerimize ne düşerse elimizden geleni yaparız dedi.
     Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İmar ve Kooperatif Şube Müdürü Nihat Aşlakçıoğlu da Suluca köyünde 5543 sayılı İskan Kanunun 16. maddesi gereği köy gelişme alanı düzenlemesi yaptıklarını kaydetti.
     Konuşmaların ardından tapular, hak sahiplerine dağıtıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Ulusoylar
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Sulucada tapular dağıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER