Sudanlı iş adamları Bigaya gelecek

Sudanlı iş adamları Bigaya gelecek


ÇANAKKALE (A.A) - Biga İş Adamları Derneğinin (BİAD) davetlisi olarak, 42 Sudanlı iş adamı Bigaya gelecek.
     BİAD Yönetim Kurulu Başkanı Habib Yeni, yaptığı açıklamada, ilçeye gelecek Sudanlı iş adamlarını 3 gün süreyle ağırlayacaklarını söyledi.
     Ülke kalkınmasının temelini oluşturan ekonomik yapılanmanın geliştirilmesine yönelik altyapı çalışmalarını desteklediklerini ifade eden Yeni, işletmeleri ve girişimcileri, global iş dünyasının bir parçası haline getirmeyi amaçladıklarını bildirdi.
     Yeni, Derneğimiz, bu doğrultuda iş adamlarımızın uluslararası pazarlardaki tecrübelerinin paylaşılması, bunların yayılması ve yeni iş fırsatlarının oluşturulması yolunda, 2009 yılından bu yana 101 üyesiyle öz verili bir şekilde öncü bir kuruluş olarak hizmet veriyor dedi.
     Dernek çatısı altında, inşaat ve yapı malzemeleri, tarım, hayvancılık ve gıda kollarında faaliyet gösterdiklerini kaydeden Yeni, derneğin, Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İş Adamları Federasyonu (ESİDEF) üyesi olduğunu kaydetti.
     BİAD Başkanı Yeni, şunları kaydetti:
     Cumartesi günü Köşdere Otelinde yapılacak ikili iş görüşmelerde, Biga Ticaret Odası, Biga Ticaret Borsası, Biga Sanayici ve İş Adamları Derneği ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri bir araya gelecek. Sudanlı iş adamları ilçemizin yerel sektördeki sanayi kuruluşlarını, imalathanelerini ve üretim yerlerini birebir gezerek, ziyaret etme ve iş adamlarımızla görüşme imkanı bulacaklar. Pazar günü üyelerimiz, örf, anane ve kültürümüzü tanıtma adına evlerinde verecekleri sabah kahvaltısının ardından Sudanlı iş adamlarını uğurlayacak.
    
     Muhabir : Serten Akkaya / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı : Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Sudanlı iş adamları Bigaya gelecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER