Suç örgütüne yönelik operasyon

Suç örgütüne yönelik operasyon -Kahramanmaraş merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda kamu kurumlarındaki ihalelerde usulsüzlük yaptığı öne sürülen 10 kişi gözaltına alındı


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Kahramanmaraş merkezli 4 ilde kamu kurumlarındaki ihalelerde usulsüzlük yaptığı öne sürülen 10 kişi gözaltına alındı.
     Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünce yürütülen çalışmada, kamu kurumlarındaki özel güvenlik ve temizlik hizmet alımı ihalelerinde usulsüzlük yapıldığı tespit edildi.
     Bunun üzerine Kahramanmaraş merkezli Bursa, Gaziantep ve Osmaniyede düzenlenen eş zamanlı operasyonda, tespit edilen 15 kişiden 10u gözaltına alındı. Kahramanmaraştaki bir evde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ve 14 mermi de ele geçirildi.
     Gözaltına alınan şüpheliler B.P, O.E, H.A, M.A, E.P, İ.U.A, D.U, H.Y, F.K, M.F.Pnin Örgüt kurmak ve yönetmek, ihaleye fesat karıştırmak suçlarından adliyeye çıkarılacağı belirtildi.
     Suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturmada 30 Mayısta da 2 ilde 15 kişi gözaltına alınmış, zanlılardan 8i tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Ahmet Caner Baysal/Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Suç örgütüne yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER