Su ürünleri üreticilerine iş gezisi fırsatı

Su ürünleri üreticilerine iş gezisi fırsatı


ARTVİN (A.A) - Artvindeki su ürünleri üreticilerinin, Nisan ayında Brükselde yapılacak fuara katılabileceği bildirildi.
     Artvin Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan açıklamada, Artvinde su ürünleri alanında faaliyet gösteren işletmelerin, nisan ayında yapılması planlanan organizasyonla, yurt dışında iş ve inceleme gezisine katılabilecekleri belirtildi.
     Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde, Trabzon ABİGEM (Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi) organizasyonuyla gerçekleştirilecek ESE 2013 Avrupa Su Ürünleri Fuarının, 22-26 Nisan tarihleri arasında Belçikanın Brüksel şehrinde yapılacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     İş ve inceleme gezisi formunda gerçekleşecek geziyle, bölgemizde su ürünleri üreticilerinin sektördeki gelişmeleri uluslararası boyutta yerinde görmeleri, sektörle ilgili değişik ülkelerden üreticilerle temas kurmaları ve görüş alışverişinde bulunmaları amaçlanıyor. Ayrıca geziye katılan firmalar 2 bin liralık KOSGEB desteğinden de faydalanabilecek.
     Açıklamada, konuyla ilgilenen üreticilerin, oda bünyesinde hizmet veren ABİGEM Artvin Temsilciliği ile iletişim kurarak katılım koşulları hakkında detaylı bilgi alabilecekleri kaydedildi.
    
     Muhabir: Yusuf Okur
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Su ürünleri üreticilerine iş gezisi fırsatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER